FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, September 29, 2010

bile ia kedengaran

dengarlah. dah habis? HEHE sedap tak ke tak sedap? ok walaupun die nanyi lagi sedap dari zama, tapi zama tetap suke lagu ni. tiade unsur cemburu. HAHAHA :D tahu tak lagu ape ni? mesti tahu kan? lagu ni dah bekurun abadnya , tahun lepas kot. HARHARHAR tapi baru sejak akhir-akhir ni terase lagu ni menarik. kenape? HAAA ni nak habaq mai ni :D

dulu zama tak suke Taylor Swift. kenape? sebab muke and suara die macam tak kena je. HAHAHA mintak maaf peminat-peminat Taylor Swift. tapi adik zama ni salah sorang fanatik Taylor Swift. ape boleh buat. adik like, akaknye pun kena like la jugak. HAHAHA

TAYLOR ALISON SWIFT. haaa bukan suzuki swift tau. a nice name kan? die ni sebenarnye anak homemaker and stockbroker je. tapi tengokla, kejayaan die macam WOW lepas lagu love story kalo tak silap zama. HEHE die ni jugak terer buat poem and tulis lirik lagu. hmmm jeles ni jeles. part nak tulis lirik lagu tu zama kureng. HAHA part lain ok .

dari umur kecik molek lagi Taylor ni dah get involved in glamourous's life . so bile dah besa memang betambah la famous kan :D first song yg si Taylor ni tulis ialah lagu LUCKY YOU. tak sure korang penah dengar or tak. itu pun lepas die belajar main gitar dengan computer repairman. HAHA hebat kan kan kan?

kenape kucing dating? HAHAHA saje je nak sudahkan cerite pasal Taylor Swift. HAHAHA nak cakap pasal lagu ni. meaningful ! oh and zama lupe lak. lagu ni sebenarnye Boys like Girls punye lagu. tapi zama tak nak cakap pasal die. nak Taylor jugak. HAHAHAH itu saje dari zama malam ni. HAHAHA gutnite ! :D

6 comments:

Nurulbadiah Lai said...

zama..kucing dating sbb die jeles tgok zama dating ngn bf zama kot

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha. tp tp, comel kn kn? :D

fathiah said...

comey la kucing 2. ske2 :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kucing lame aku :P

Mohd Aizuddin said...

i LOVE taylor swift :) dulu kata benci sgt, tak suka la dll. amek kau. jatuh cinta lesbo kau kat dia hahaha JK.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha lesbo pun lesbo lah. adik aku pengaruh