FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, September 12, 2010

2nd day of my raya ;)

ok la malas nak bermukadimah . raya ke dua zama begerak ke Kajang. semua dah sebok nak suroh datang beraye, jadi zama pun pergi la. so dengan nak tak nak nye muke , pergi la jugak gosok baju kemeja topshop , jeans radioactive , selendang dan inner jalan TAR , kasut kat OU kedai ape tah, HAHAHHA jom pegi Taman Sekamat ke ape tah name die :D rumah aunty and uncle . mereka ni sepupu kupu kupu jauh sikit. belah mama :) mereka ini juge baik dan best dan KAYA ! HAHAHA
dari kiri tu zama, annessa, arressa, mama, aunty nab, fahmi. annessa pun dah sama tinggi dengan zama. padahal die baru form 3. gile tak adil ! zama pendek :'(
ni luar rumah . nampak bulan tak belakang kami tu? itu la motif kami tangkap gamba ni sebenarnye, HEHE tapi dah jadi macam kami pulak model bulan bintang. WAKAKA

jom serbu Taman Sungai Jelok , Kajang :) rumah aunty zai and kak akma and abg epul.
ni biase la gossiping kat luar rumah. pasal ape ye? pasal ehem ehem ke? HAHAHA bukan bukan. ade la sikit masalah dunie. tengokla tangan dan muke zama. ada style tak? HAHAHAH
macam papparazzi kan? thanks to adik :) suke gile gamba ni . sanggup die bernyamuk kat belakang pokok-pokok ni. HAHAHA
medal la sangat zama . jangan nak berangan. tu rantai free sebenarnye, HAHAHA beli gelang mama, cincin zama dan lain lain . bukan cincin pertunangan tau! belum ada calon lagi ni :D tu cincin birthday pemberian mama tercinte :)
wine ke adik? HAHA ok sirap je tu sebenarnye :D
duit raya ! korang nak? datang la beraye rumah kak akma. rm 10 tau ! :D
gosip gosip mak dara. kecoh rumah ! HAHA
ni kuih kuih raya yang ada. adik zama tibai kuih tart favourite die. zama tak bole makan banyak. gigi besi la katekan. HAHAHA dah la tu, malas nak taip. serius malas datang lagi :D TATA

4 comments:

fathiah said...

seronok beraya nampak :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

tp di mate msh nmpk buku kimia dan lain2. haahah

pilothans said...

nice family photo u have there...raye is always a good time for gatherings...miss my gath times ..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hans ; thanks :)