FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, August 27, 2010

si kecil anakku di dalam kereta !

ANAKKU pulang dari sekolah, papaku belikan kereta, kereta kecil warna merah, boleh ku bawa ke sekolah. pon pon pon pon pon pon pon pon pon , kereta kecil ku berbunyi, marilah adik, mari naik, mariku bawa jumpa nenek ! (sebenarnye tak tau lirik betul ke tak, ngeh ngeh) HAAAAAAAAAAAAAAA HAI kawan-kawan ! sedap tak zama nanyi tanpa suara ni? HAHA kenapa zama start macam tu entri kali ni? saje je. sebab harini zama nak cakap pasal si kecil yg comel momel ni. name die Danish Ara Arizi binti Mohamad Izanol Kamil.
sapekah gerangan Mohamad Izanol Kamil tu? die tu abg zama yg sulong. bininye bernama Nik Iraena. dapat anak putih melepakpakpak ! HAHAHA sebab mak die putih. aunty die....erk, hitam logam. KAHKAH see ! tengok mata die. bulat macam bijik saga. tapi bijik saga wane merah la. die wane hitam shiny shiny gitu. (mama cakap die macam zama, HAHA bangga ni =D)
CAKKKKKKKKKKK ! orang bagi sandar, die ke depan kan badan die. nakal punye budak. pastu muke sebek-sebek. naseb baik comel. kalau tak, Acik cubit bontot awak ! :D pakai skirt tapi dah terangkat-angkat dah. tak gaya perempuan melayu terakhir betul si kecil ni. HAHA
tengok muka die tu. mate stim. KAHKAH oops lucah ! maaf tak tak :D mate terpejam tu sebenarnye. die buat muke ngade-ngade. isap jari sebab die gatal gusi. almaklumlah umur baru nak menginjak 6 bulan pada 2 September ni. sume bende die nak tibai masuk mulut. sekali dengan handphone-handphone zama yg dah uzur tu pun die nak telan. melampau ! HAHA

sebenarnye kejadian ni terjadi mase zama on the way balik dari hostel. dari PJ ke Kota Warisan. mengambil mase dalam stgh jam jugak. kalau zama drive , kurang 5 minit. sebab ape? sebab suke main pecut-pecut, HAHA nak-nak kalau time emosi tengah goyah. memang nampak kosong je jalan raya. padahal penuh dengan tayar-tayar begerak, HAHA

okla kawan-kawan. entri zama dah makin pendek-pendek. sebab zama makin pemalas nak scroll down gamba. HEHE maaf ye. tapi harap korang enjoy la walaupun pendek ketuekkkkkk camtu. HOHO selamat berbuke ! :)

5 comments:

Meghil Yaargh said...

dah ade anak!?haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

anak buah lah ! HAHA

feeqa haballah said...

zammmaaaaaaaaaa! budak ni dah besar plus comel gilaaaaaaaaa :D macam feeqa hahahah :p

zatros said...

round round baby round round...;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

feeqa ; tau xpe ! dh nk msk 6 bulan dh. haha ape pulak mcm feeqa , mcm zama lah ! :P

zatros ; nk round round mananye? haha