FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, August 23, 2010

Sedihnyeeeeeeeee :'(

Ade kesedihan yg zama nak share dgn korang harini. semalam zama bukak website MyIIUM portal. eh silap bukan semalam tapi 2 days ago. nak tau apa zama jumpe? HUHU (menangis dulu sebelum cakap) tarikh yg zama dikehendaki masuk ke Campus Gombak ialah pada 8hb Disember 2010.
haaaa nampak tu ! nampak tak ? kalau tak nampak, pandai-pandai la korang nak bagi nampak. die dah tulis kat situ 8/12/2010 Registration of New Students (EX-CFS). sapa lagi ex-cfs? mestila zama yg die maksudkan. HUHU (air mata menitik lagi pap pap pap di pipi yg kurang montel ni)


ok, kenape zama sedih? sebab sebenarnye zama dah plan dengan mama nak pegi Bukit Tinggi, Indonesia. alang-alang zama tengah cuti, so mama ajak la. tapi malangnye, UIA selalu kedekut cuti :( apa nak buat ni? mama dah booking sebenarnye. jadi, setelah ape yg terjadi ni, mama terpaksa batalkan pemergian zama ke Bukit Tinggi iaitu bertarikh 13hb-17hb Dec tu. dan zama sangat lah FRUSTRATED ! tapi menangis pun tak gune. dengan peluang yg ade dalam mase sebulan tu, baik zama kerje. bole dapat income. bole zama shopping ! kan kawan-kawan kan? sape support zama, angkat tangan kanan ! :D ok shut up zama ! asyik merapu je kerje kau. HEHEHE itu je zama nak cerite sebenarnye. tapi adik, angah and kak akma best la. dapat follow mama :( takpe lah, next time nak ajak abah holiday tempat lain. YEEEAAAAAAAAHHHHHHHHH nak paw abah ! HIHI

Selamat Berbuke Kawan-kawan ! :)

9 comments:

zatros said...

cuti je la sindri2.. xleh ek? uia strict kah?

cimut munniey :) said...

every cloud has silver lining. don't be sad :)

ciput azny said...

tape2.nanti aku bawak ko g ek :)

Aniza said...

salam

study di UIA? biasalah UIA memang susah cuti. bersabarlah yek

jemput singgah bloh saya >> http://anizawahit.blogspot.com/

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zatros ; cuti sndiri2? susah la.

muni ; im not sad anymore ! :D

terk ; bwk tau. aku pgang janji ko. hehehe

aniza ; wslm. yes uia :) nnt sy drop by ok :)

zyla said...

Waa, zama akn ke kampus kt gombak.. Beznyer.. Holiday tu, insya-Allah akn ada jugak nnti, then zama leh gi mana2 tmpt.. =))

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

zyla, xpe2. hehe. ade sesuatu telah berlaku. x sdih dh. hehe

twinkle twinkle said...

gombak dkt la dgn skola sy :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

yeke? nnt dtgla melawat ye ;)