FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, August 22, 2010

Raya Dalam Kenangan.

entri kali ni pasal contest. jom tengok ! :)
kenape gamba ni raya yg paling dikenang?
Sebab ni raya yg pertama kami sekeluarga pakai baju warna sama, HEHE tambah-tambah lagi dgn kedatangan orang baru dalam family zama iaitu Kak Ira (kakak ipar zama). and yg kelakar jugak, baju raya ni sebenarnye baju yg kitorang pakai masa kenduri along zama kawen mase bulan Jun 2009. abah zama cakap, dah alang-alang baju glam-glam, kite pakai raya terus ! AHAHAH and abah cakap, kalau muat lagi, pakai la bertahun-tahun, jimat kos abah, HAHAHA abah mmg camtu. lawak memanjang. rinduu raya ni sebab the whole family in Penang makin gempak and and , peramah ! ok, done ! ;)

kawan-kawan, ini la toke peraduan Raya Dalam Kenangan ni. kalau kalian nak join, bole click yg berwarne tu. SELAMAT MENCUBE NASIB ! hehehe

and ini 5 org sahabat yg zama tag utk join sama :

7 comments:

Azwandy Bin Muhamad said...

salam..
thanks join contest saya...
Keep in touch k..
gudluck..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

wslm. ur welcome :)

Pinky Pixie said...

woah, gd luck ye =)

mello said...

mekasih tag.. klu takde aral melintang, insyaAllah mello join gak.. err,dlsr mne? kehkeh

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

pinky ; thank u ! hihi :D

mello ; haha. dslr ? bemakne? hihi

mello said...

bermakna,dlsr zama,dlsr mello gak..dlsr mello, dlsr zama gak.. hihi =p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha. dslr zama, dslr zama. dslr mello, hak milik zama. kehkeh. pegi mintak dgn abah zama :D