FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, August 30, 2010

P.O.N pon pon, HAHA

HELLLLOOOOO my name is Danish Ara Arizi. and thats my aunty, Nur-Za Marlyana. aduhhh aunty, ur name is too long too type, and im lazy to type it. HAHA ok dah cukup merapu. kalau Ara cakap macam tu, memang nak kene lepuk dengan zama la jawabnye. padahal name die yg panjang lebar sampai 3 patah perkataan tu sape yg bagi? aunty die jugak yg rekomen kat mama and abah hang tau ! a nice name kan kawan-kawan kan? Danish Ara maksudnye , ape tah. zama lupe ! HAHA nanti zama check back kat buku :D jom tengok awek bawah ni. mari kite usha ! HAHAHA
HAI name saye Zulfa. ALLAHHHHHH ! huduhnye kau abangg ! ok itu bukan perempuan, tolong lah jangan percaya itu perempuan ! itu jantinanye lelaki. HAHA abang zama yg ke-3 bername Mohamad Zul-Fahmi sebenarnye :D korang perasan tak name kami ade this symbol '-' ? FYI, in 5 siblings, hanye kami berdua je ade that symbol. entah ape, dan entah kenape. macam name arab pulak kan ade '-' ni , HAHA (perasan arab hidung mancung jap) abang zama ni sebenarnye teringin nak pakai tudung sebab die tengok zama dengan Kak Ira shopping tudung banyak sangat sampai 30 helai. lagak macam nak pergi menjual je, HAHA
Danish. :) I prefer to call her, Danish actually. but seems everyone likes to call her Ara, as Ara is just a short one, so, i just called her Ara too.
dont you think she is too cute ? in any ways or styles, Ara will still looks gorgeous and cute. eventhough everyone said, 'Baby mmg la comel' but i dont agree with that. this baby is different ;) she will be a pretty one, a muslimah one, a good daughter and everything that is good. and i do believe that she will :)
she's my cousin, Kak Emi.
ok what is this ? sarang tikus ke apa? bersepah tahap gaban gerabakbak keta api kan kan? itu sume hasil pembelian zama dan kak ira di Masjid Jamek pada hari Ahad yg lalu. macam nak menjual kan? zama siap bukak pintu rumah and shout out loud , ' LAI LAI LAI beli tudung tudung murah murah ! ' . HAHA lepas tu kene shut up sebab orang azan untuk bukak puasa, AGAGA
KLIA Ekspress / KLIA Transit.
sister-in-law. ade gaye serupa tak? mana lagi cung melecung? kalau korang cakap yg kanan cung melecung pun takde makne gak sebab die dah kawen, HARHARHARRRR yg single yg belah kiri je, NGEEEE (promote diri, ngeng !) :D
seronok je muke die. nak tau kenape? die suke dengar lagu Phua Chu Kang, HAHAHHA sape ajar? bapak die yg ajar :D
makan beans merah kot. ke ape tah namenye. cute kan kan? siap pakai ape tah name yg kat leher tu. sua belang-belang. HIHI macam teletubbies :D
ha tengok-tengok ! bahagia lagi muke si Ara ni. sumenye gara-gara Phua Chu Kang punye lagu. HAHA takde gigi lagi. kalau ade gigi mesti kuat geget orang ni =p Ara Araaaaaaaaaaaaa , Acik sayang awak ! :) MMahhhhh !

12 comments:

IR-MONO said...

comel nye baby..gram tgk..
tp yg plng comel..lelaki pkai tudung hahaha...cute.

zatros said...

cute dia pakai bracelet..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ir-mono ; hmm, what should i call u, ir or wan? ape2 lah ye. hehe. yg laki pkai tudung tu mmg super duper cute. haha. gile bagai. bole join ratu cntik :P

zatros ; cute kn kn kn ? :P

Cerra said...

baby tu comel!
geram! :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

cerra ; a'ah geram2 :D

fathiah said...

mau tudung syria :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

aku jual ye . hehe. nk kaler ape?

Amni said...

serius! memang sangat comel! buat saya tak sabar nak balik beraya nak jumpa anak sedara.. oh so cute! macam achik dia jugak eh? hehe..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hee. comel kn kn si kicik tu? :D geram je tgk. achik die comot. opahnye kate la. haha. kesian kat achik die. hehe

akm@miRa said...

tomey cik ara tue.. =) der hrapan nk jdi pompuan mlyu terakhir..huhu sopan jer dier..tak mcm aunty dier..brutal..hahahha =p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha. mengutok2 !

akm@miRa said...

hahaha mner der kutuk..knyataan nie..hihi