FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, August 8, 2010

malas taip banyak-banyak :D

first & foremost,,, HAAA dah macam nak buat essay pulak :D ok, ASSALAMMUALAIKUM kawan-kawan sekalian alam :) nampak ape atas tu? award for me after 1 year and 2 months bergiat dalam dunia blog, HAHA tak laku blog ni agaknye, sedih, sobb sobb (menitik air mate dan hidung, EEUWWW) HAHA ok this award comes from Nurul Fathiah, my sahabat. terime kasih ye kawan atas penghargaan ni :D haaa itu cerite pertame. jom tengok next story.

ini rumah saya yang tercinta :)
kenape snap gamba? ok saje sebenarnye. tapi, sebenarnye nak cakap langsir baru dah siap =D begitu la rupenye. kosong dan simple. pilihan zama. sebab abah tak bagi mama pilih. kalo mama pilih, die asyik-asyik nak English Style ade bunge-bunge. nanti tak sesuai la dengan konsep rumah kitorang ni. Moden Kontemporari, kot =p untuk pengetahuan kawan-kawan sekalian, zama pernah bercite-cite nak jadi seorang Interior Designer. nak bukak own company and run it until berjuta-juta kekayaan, WAHAHAHA (angan je lebih) -.-'
eh, ade iklan muke adik lak. HAHA lawa tak muke die lawa tak lawa tak? jawablaaaaa. balik rumah nanti bole mengutok die. "Akak letak gamba adik kat blog". Harharhaaaaa , ok tak tak gurau je, maaf adik, kakak tak nak delete gamba ni. terbaik dari ladang , HIHIHI
ini ruang makan kami. tak la cantik sangat. tak la glam sangat. tapi ok la untuk makan. HAHA kalau kat rumah lame, meje laaaaaagi besaaaa punya ! tapi abah dah bagi meje kayu jati tu kat mummy (mak angkat zama) . sedih :'( beli jauh di Indonesia kalau tak silap. meje tu same umur dengan zama kot, atau muda sikit. gagah dan perkasa tau meja tu :D
balik-balik je rumah hari jumaat haritu , pegi la usha almari baju di bilik. sebab ape? sebab zama memang suke tengok ape terjadi pada bilik, katil, meja study and almari zama bile ketiadaan zama di rumah. minggu ni, keadaan baik sikit dari sebelumnye. kalau tak, adik buat bilik tu macam tongkang pecah ! tau ke ape itu tongkang pecah? maksudnye longkang bocor. ok tak , tipu je =p maksudnye bersepah. HEHE dan tengok almari sebab mana tau tibe-tibe magic ada barang baru datang dari langit. HIHI dan akhirnye tepat sekali. ini pemberian mama dari Vietnam. walaupun tak la hebat mane tapi dari mama kan, hargai la ! and ade lagi yg mama beli sebenarnye tapi tak sempat nak snap =D

jom jenguk KLCC !
niat di hati pada permulaanye mahu ke KLCC untuk tengok external hard disk. tapi dah tak jadi beli. jadi bende lain lak kan :D nak nak bile jupe si Kak Akma & Kak Orkid yg sexyyyy ala-ala weet weet ! HAHAH :D ok malas nak cerite, korang tengok sendiri gamba-gamba yg terpampang indah ni, AGAGA indah ke???? =p
kami main Black Magic. heran tak ape itu? haaa jangan ingat zama tak pandai bace fikiran orang tau. game ni memerlukan daya fikiran yang tajam dan cekap memikir. macam zama , HARHARHAAAAA perasan lagi ! nanti kene soal lagi soalan macam S*** kat formspring baru tahu, GAGAGA
ok, penat tak tengok kawan-kawan? kalau tak penat, meh nak tambah lagi banyak gamba, HAHA tapi zama dah malas sebenarnye nak scroll down banyak-banyak, NGEE korang bole tengok kat facebook zama ye =) lagi banyak gamba. zama ni pemalas. blog pun malas nak update, apatah lagi nak upload gamba, HAHAH

p/s ; bile weekend, try to find an interesting activity to do ;) seriusly, its fun ! TATA

4 comments:

zatros said...

moden kontemporary tu mcm nasyid komtemporary ke?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

eh bukan lah. konsep kayu gelap dan moden berkaca. hehe

zatros said...

hahahah.. buat theory sindri lg..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha, apadaaaaaa