FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, August 22, 2010

Kesinambungan cerite Kampung Halaman !

Location : Juru, Pulau Pinang.
Day : Saturday & Sunday.
this is the view from maktok's house. senang cakap halaman rumah lah ! HAHA nak speaking tapi lintang pukang, GRRRRR kerete di tepi abaikan. tak termasuk dalam pemandangan indah. HEHE
kampung nelayan rasenye. not very sure location ni kat mana, HEHE sebab abg yg snap the pictures. if not mistaken, ni kat sungai juru. dekat aje dgn rumah maktok :) cantik kan?
best tak tengok kawan-kawan? kalau la zama ikot abg zama naik motor haritu, bole zama berenang kan, HEHE eh lupe ! bulan puase tak bole swimming, nanti air masuk bontot. OOOPSSS ! (lucah, maaf, HEHE) :D
kerje-kerje mengutip kerang. kat KL mane jumpe bende-bende camni. HEHE ok, cukupla sungai tu. tak larat dah nak tengok air. rasa nak terjun, HAHA
sempat lagi main rubic's cube kegemaran zama ! HAHA adik tak lepas-lepas lagi belajar main bende alah ni. kesian kesian. nanti belajar sendiri ye, BWEK ! :D
cousin-cousin , maktok, HAIH rinduu benor eden :)
rumah maklang, kakak mama di Taiping, Perak. NGEH NGEH patah balik ke Perak, HOHO itu cucu maklang. namenye Afrina. cantik macam mak die. oh yg baju belang-belang tu bukan mak die tau ! HAHAHA

ok dah tamat cerite kampung,penat la scroll down sana sini. ada upah tak korang nak bagi? NGEEE :D Selamat Berbuke ! :)

3 comments:

zatros said...

Uhh.. best tu kalau fishing..;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

best kn kn :D

HasrulHassan [HH] said...

menarik.

www.hasrulhassan.com