FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, August 14, 2010

Annual Grand Dinner Enginius !

hai kawan-kawan sahabat handai. assalammualaikum :) saja je zama update blog hari ni. sebenarnye agak busy lately. so , macam dah meninggalkan dunia blog buat seketika. maaf ye :( buat pengetahuan semua, zama berade di kampung ketika ini. blog ni nak update semalam sebenarnye mase di perak tapi tak menyempat pulak nak update, HEHE sebabnye line maxis broadband lembab macam siput BIBA =p and sekarang ni berade di Pulau Pinang Pulau Mutiara, HEHEH


okla mari cerite , pada khamis baru ni, zama ade Annual Grand Dinner for Enginius & crew Festiven mase semester 2 haritu. temanya , ARABIAN NIGHT. niat di hati nak pakai jubah berserta purdah lengkap, HEHE tapi tak jadi. sebab malu lah and kebetulan pikir macam mana aku nak makan ni. dahla gigi besi, NGEH NGEH jadi zama pun tak pakai lengkap pakaian arab. keciwa tu ada la jugak tapi takpa lah :D jom tengok gamba kat dinner tu. tapi tak cantik sangat gamba. sebabnye gune handphone je pun, HEHE :D
muke-muke lepas makan memangla sumenye cerie. sengih memanjang sampai ke lobang idong, KAHKAH ok tipu, tak senonoh kan? HIHI maaf

bajet model sikit ! model Annual Grand Dinner ! HAHA bak kate Adeep Nair, "zama macam primadona lah" . ok, tumpang tanya ye kawan-kawan. ade macam primadona ke? macam astro prima ade la, WAHARHARHAAAAAA
ok dah cukup ! jangan tengok banyak-banyak. satni hampa tergoda, KAHKAH perasan lagi? kene kutok kang baru tawu zama ! HAHA ok la selamat berbuke ye kawan-kawan.

p/s ; maaf malas nak menaip. and kebetulan dah nak berbuke puasa ni, selamat makan ! :) oh and nantikan next entry zama pasal kampung halaman tercinte ye nanti :D tata !

4 comments:

Naqib Mohamad said...

eh! korang pegi!....
syok! best! x ajak! hehehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sape suruh xpegi ? :P

zatros said...

nape kaki unta tu kurus..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

unta x cukup mkn agaknye.