FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, July 27, 2010

kawan-kawan

"berkawan biar beribu, bercinta biar satu". HAHA ape tibe-tibe ni berpatah madah disini di siang hari, AGAGA tapi tapi utk zama berkawan biar berjuta, bercinta takdak ponnn =D HAHA ok sbenarnye bkn nak ckp psl madah yg tah pape ni. nak ckp pasal 6 sahabat yg riang cerie di hari raye =p eh bkn riang rie di hari raya ke ? ok salah . =p saya lupaaaaaaaaaa laaaaa. dah lame tak raye dgn indah. eceh tipu je -.-' tiap-tiap thn raya dgn indah. HOHO

jom tgk ni , zama dan kawan-kawan si puteri azny (ikanlumbalari.blogspot.com), cimut munirah (nuttytotty.blogspot.com), fathiah(budakais.blogspot.com), shazlin dan naim. ok sebenarnye tak tau betul ke tak link blogspot diorg ni, sebab lupe. jgn mrh ye kawan-kawan =p
ok nak kate ape? ini la kawan-kawan zama . tapiiii ade lg sorang tecicir si shazlin. sbb die pegi DATING dulu dgn abg botak abg botak di singgahsana , HAHA menyanyi pulak =p ok abaikan. lepas di masjid jamek, mari rewang di sogo. naim shopping tau. feeewwwittttttttt ! :D jom tgk naim try baju baru die polka polka dot dot ! =D ok skinny die sgt cun ! keluaran RADIO ACTIVE :)
sudahla tu tgk naim shopping . lainkali lain tahun lain hari bulan tgk zama pulak ye kawan-kawan? =p HAHAHA jom tgk sesuatu yg menarik lepas ni :D
terbaek dari munirah roslan. boyfren die mat saleh tinggi lampai, tapi die kontot je, oh maaf maaf muni tak sengaje terkutok dan termengumpat kekontotan anda, NGEEE hrp anda tdk memarahi saye ye? =p ok sebenarnye sume dusta je tu. mat saleh tu entah dtg dari planet mane tibe-tibe lalu tepi kitorang. tinggi nak mampos. mampos pun tak tinggi cmtu, HEHE jom tgk tmpt lain, searchinggggggggg
ok dah cukupla tu, byk sgt gamba zama dah pertontonkan. nnt ade pulak yg cemburu buta kerana kami semua nye comel comot belaka (oke maaf sengaje perasan, HAHA) =p bukan kerane kami comel. kerane kami ber-6 sumenye sahabat yg suke bergumbira tak kire tgh stress ke, tgh ngamuk ke, or ape-ape je. bahagie kan kami?

p/s ; semoge persahabatan ni kekal buat selamanye hingge anak cucu cicit cuit ciot , HAAA ntah ape lagi lah yg hujung-hujung tu, korg tawu? kalo tawu, bitau zama ye =p ok tata !

No comments: