FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, June 11, 2010

oh wedding ! oh hostel !

hey hey hey , long time no see. hehe. malas nak menaip sebnrnye lps pulang dari umrah. sbnrnye ade la jugak rase nak story psl experience ms kat Bahrain, Mecca, Jeddah and Madinah tu. tp malangnye tgn ni pemalas bonar dah.
ok ape cer wedding and hostel ni kan? HEHE actually since last week busy dgn wedding. pdhal bknnye ade pertalian darah daging tp disbbkan org yg kawen tu cousin kakak angkat, so follow je lah kan. asyik blk umah je. blk umah, buat kek, jln, tito. haaa itula kejenye. kenape buat cake? hmm. sbb zama dah jadi toke chocolate cake ;) nak ke? kalo nak, inform kat chat box k. HIHI. (sempat lak promote, agaga)

kenape hostel pulak kan? sbb hari2 nak kene bgn awal pagi. bgn solat subuh takpe la lagi sbb tu kewajipan yg dh ditetapkan. tp bgn yg nak pegi class tu mcm, MASYALLAH malasnye ! haaa habisla kalo lecturer2 bace ni.

well, I LOVE COMPUTER 2 ! kenape? sbb suke la. hehe. sbbnye suke tgk bende2 alah program tu. subjek lain bkn la tak suke tp mcm kureng skit. tp tp, disbbkan ni last sem, so kne work hard nak dpt good pointer and blah dari UIA. hoho

harini , skang, berada di rumah. tomorrow ade wedding again kat PJ seksyen 5 and on sunday wedding kat gombak. HAHA uia ni mcm ade kne ngene lak aih dgn aku. =p okla saje-saje bosan sbnrnye sbb dah lame tak update. later update lagi ye.

and and, btw, seems to be happy lately. kenape? thats my secret ! ;) TATA

2 comments:

Naqib Mohamad said...

goodluck with programming! hehe

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

thanks naqib ! hehe