FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, June 18, 2010

Lagenda Budak Setan.


eh paham tak kenape kek tibe-tibe? padahal tajuk besa LAGENDA BUDAK SETAN. ngee. takde lah, saje nak promote kek moist coklet buatan sndiri. hihi. ade org tempah ni. so buat je la. baru je siap. and and, tadi dah mkn yg lebih. haha nyummy nyummyy , korang nak ke? tak payah la ye =p



haaa korang mesti layan je kan kan kan? kenape tajuk Lagenda Budak Setan? sebabnye video trailer cite ni yg pertame. hoho. sebenarnye dah tengok cerite ni last week hari sabtu malam pukul 10.15 mlm dgn kak miza di Alamanda, Putrajaya. tapi minggu ni baru nk update blog. ngeh ngeh. bukan ape, busy dgn classes kat hostel ni. weekend bole la update sebab balik rumah YAY YAY ! (excited semacam pompuan ni sebab dpt balik kan?) =)

well, cerite ni not bad. zama bagi 4 star daripada 5 star. sebabnye ending die lisa surihani mampos lak aih. tak best tak best ! kesiannnnn tau ='( baby takde sape nak bagi isap nenen. ade jugak rase nak meleleh air mata waaa cakap luuuuuuuu ! tapi wa tahan la. kantoi la tak rock nnt. kehkeh ;)

sebelum melihat sambil menonoton cerite ni (menonoton=menonton ye kawan-kawan) , sebenarnye nak tgk cerite ni jam 7.45 mlm sebab konon-konon pukul 11 lbh nnt nak sambung tgk karate kid pulak. nak buat movie marathon. tapi disebabkan tersilap lencong ke Sunway Pyramid (eh betul ke cmni eje?), mase yg ade tidak mencukupi. jadi, Lagenda Budak Setan postponed pada jam 10.15 mlm. dan karate kid entah postponed smpai bila ='(

kalau lah watak farid kamil bole ditukarkan kepade aku, hmm mmg kene lah tu. sebab dari tak senonoh jahat macam tu, tibe-tibe berubah disebabkan seseorang. lepas tu tibe-tibe ditinggalkan org yg disayangi tu. (haaa mule la tu nak merapu, tak nak tujukan kepada sesape pun ye, ehehe) sudah-sudah la tu zama oiiiiii ! jom check video jiwang lain pulak ! :)


haaa mesti korang cam heran lagu ape ni penah dengar ke tak macam tah pape pun ade tajuk die, ade ke patut tajuk Egokah Aku ? hahahha panjang lebar lak persoalan aku bagi. ngeh ngeh. lagu ni sebenarnye baru dengar ptg tadi kat hitz tv asian portion ke ape tah namenye. dengar lirik macam touching. almaklumlah sejak beberape bulan ni mood touching terlebih sikit. agaga. tp malas nak layan sgt touching-touching ni. nnt menangis tak berlagu (lagu tanpa music mmg la takde lagu kan? hehe)


ok tak nak tanye kenape dilema cinta pulak? (pasan macam la ade org nak tanya, haha) lagu ni laaaaaaaaaagi layan. lirik die mmg emhhhhhhh punyaaaaaaaaa ! =) malas la nak ckp panjang-panjang sebenarnye. hehe. saje je nak bagi korang layan lagu kat blog aku kali ni. hehe. tapi tapi, lagu-lagu jiwang la. hoho.

haaaa tu diaaaaaaaa pelakon pembantu untuk hari ini. Danish Ara Arizi. name kanak-kanak girl lain besenye ade NUR tapi die ni tibe-tibe start dgn D. nnt kalau sekolah mesti die org pertame kene panggil. padan mukaaa baby acik sorang ni =p mmahhh ! (untuk baby je tau, bukan untuk korang) =p

2 comments:

pinkacid said...

rindu kek kau

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

mai rumah dtg mkn. hehe