FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, June 26, 2010

acik ke aunty?

haaa mai kawan-kawan mai dgr cerite hari jumaat. HEHE balik2 je ke rumah pegi kacau si kicik Ara Arizi ni yg sdg tgk tv. HOHO mainla gurau2. kemudian zama tanye, ACIK ke AUNTY? AUNTY ke ACIK? byk kali la zama tanye. tibe-tibe die bukak mulut and ckp 'KAKAK' (dlm pelat baby la kan). OMG ! can u imagine that? she called me kakak. HAHA padahal tuanya dari kau si kicik. comel kan kan ? :D
tengokla tu die gelak main dengan adik zama si Hakimi sebelum die gi sekolah. suke benar si Ara ni. pakai gown tapi kepala botak. HARHARHARRRR mama cakap macam zama mase kecik. ohh malunyeee -.-'
tengokla tu. muke bahagia kan kan kan kawan-kawan? HAHA sebenarnye die macam suke la sebab abahnye pulang dari Sandakan, Sabah hari jumaat kul 3 lbh tu. tu yg die excited semacam. HEHE ce babau ce babau but u ! uukk ukk ukkk! HAHAHA tu lagu die. kitorang reka berdasarkan lagu nobody, KAHKAH

haaa di petang hari, ini pulak la ceritenye. menyakitkan tapi perghhh !!!! macam tak pecaya la beb ! =DD
haaa ni kenapa la kan ade kapas dalam mulut? sebenarnye baru lepas cabut gigi. HAHA takde keje amik gamba. mama ckp "aih, cabut gigi pun nak amik gamba ke?". so zama jawab la, "of course ! nak update blog. hehe". mama dah mengekek gelak dengan anak pompuan die ni. banyak pe'el katenye. gigi dah takde 2 btg atas bawah kat belah kiri. kenape cabut? jeng jeng jeng. tunggu lagi 2 minggu korang tengokla hasilnye. HEHE
di malam hari ini la kerje si kicik BABAU ni. tengokla along dengan kak ira tu. macam tak betul je. patutla Babau macam ni. HAHA sukela Babau dapat gift from Sandakan. along belikan die Bayau 2 ekor and gelang untuk si Ara ni. Zama dapat gelang and pensil besoooo gajoh je. apelaaaa along ni. manje nak gak Bayau ='( takpela anyway, thanks. HEHE maaf ye kawan-kawan , gamba-gamba ni ade censored sikit. sebab ade ketiak dan sebagainya. HAHA
BYE !

2 comments:

D.I.T.T.O said...

haha, seronok dia jadi makcik xhabis2..
btw i dah ada 2 anak saudara..
baru lahir bulan lepas..
bleh lawan i x? i uncle u makcik..
hahahahaha.. =P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

bwekkkk ! mcm i kesah. anak saudara i lg comel cute miut. hahahah