FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, May 9, 2010

hari-hari terakhir sem 3 & baby Ara =P

oh helo helo ! ni hari-hari terakhir di uia bersame rakan dan taulan teman sebilik yg sgt disayangi dan diingati selalu :) pegi makan di wendy's sbb food kat ukc cafe sudah tamat riwayatnye utk kami mkn. yg bemaksud lauk dah takde, HAHA rakus bkn kami mkn? pedulikan. tapi kn, kami musykil kenape ramai org PHILIPPINE kat sane? apekah restoren tu utk org2 filipina? kn terk kn? aku still musykil. HAHA gamba yg ditayangkan ni sbnrnye hari sabtu 8hb May 2010 dimana paper terakhir kami utk sem 3 iaitu maths 2 yg agak mcm cibai soalan sequence and progressionnye. HAHA takpe redha saja lah. lps exam itu la kerje kami mkn smpai kenyang. air wendy dh la besa2 , gatal pilih medium. HAHA

sbnrnye hari selase 4hb May 2010 tu zama trus blk rumah lps EPT. sbb saje gatai nak study kat rumah. tp malangnye, blk rumah je abah ajak shopping ! HAHAHA jalan lagi , study pun mcm ape je. mlm hari jumaat tu mule la tehegeh2 nak struggle sikit dan akhirnye berjaya tamatkan sume topik. HEHE so sumenye dah selesai , SERONOTTTTTTTTT !
p/s ; rinduuuu kawan-kawan ! dan seorang manusia.
dan dan , ini danish ara arizi. besa dh hang bdk kicik. HAHA syg bdk kicik ni.
umur die dah 2 bln lbh. bile nak snap gamba je kepale die mesti goyang-goyang kiri kanan , HAHA comel kn die? mmah ! =)

2 comments:

|nur aziela| said...

Zama suke baby ye? Byk jugak post entri psl baby ara ye..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hehe, yup sgt sgt suke ! :)