FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, March 4, 2010

baby baru !

DANISH ARA ARIZI . new baby. was born on 2nd march 2010. haih . kalau 3rd march cntik jugak. dah jd 3310 mcm hp nokia , HAHA. berhari2 letih jugak bwk mak baby ni merate2 sbb nak bg beranak cpt dan akhirnye pd mlm isnin bwk die gi hospital serdang dgn jayanye. kak ira berjln seperti tak beranak . lju semacam je. HAHA . tp kemudian kne tahan wad , uih ! mmg tak kelaka kan? tunggu dan tunggu bejanggut jugak la bontot ni tunggu lame sgt tp takpe la. lps tu blk rumah , esok dtg hospital lagi . hmm , tgh hari ade la beberape peristiwe berlaku , hehe. ptg kak ira sakit2 . dan di mlm hari ..... YA ITU DIAAAAAAAAAAA BABY SUDAH KUA PADA JAM 10.50 MLM. hehe. dptla danish ara yg dipanggil rara oleh zama :P ha nah tgk la baby comell ni

well , dah jd macek dah zama ni . haha. tp i dont want her to call me macek manje. but aunty :P and byk bende nak ajar this baby nnt ;) RARA , DAH BESA NNT , BE A GOOD GIRL TO UR PARENTS YEA? AUNTY WILL ALWAYS BE WITH U AND PRAY FOR UR HAPPINESS. AND ALWAYS REMEMBER AUNTY :) I LOVE YOU.