FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, February 2, 2010

girls days out, yeehaaa

friday morning, carik makan kat jaya one. secret recipe jadi target sbb there's no water in uia. kalo ade pun, cafe cm pnuh je and food sume YUCKS! =( so, 4 gadis ke jaya one. zama, puterk, shazlin and naim. WEET WEET..... tesengih kat pacek guard uia. haha. dan smpai lah kami ke jaya one dgn jayanya :D


so??? habisla story on friday. tp tp, my physic's quiz agak bad sbb tibe2 blurr pdhal study dgn jayanye :(( after quiz fizik, blk rumah naik train je :(
pada hari sabtu pagi, got a msg from puterk. 'zama nak ikot tak gi shopping kat mid?' so jwpnnye mestila ye kn. bgn pg sambung msj dgn nel kat bilik mama. then, org yg psg langsir and cadar katil bilik zama pun dtg utk memasang. lps tu, terus gi mandi and gerak ke mid. :)
smpai saja mid, yeeehaaaa ! ronggeng girls ! go go go! hantu shopping bertemu hantu cerewet= hantu beli belah. HAHAHA



dh terase mcm model bontot tonggek pulak dah. HAHAHAH



so, at last, smpai jugak bdk2 ni ke kota warisan umah zama :)) SELAMAT DATANG KAWAN KAWAN =) mereka bermlm di rumah zama. dan bilik zama jd sgt mcm tongkang pecah ! HAHA tp takpe, zama tak kesah. happy dgn kehadiran bdk2 ni :))
p/s : lainkali plan nk merewang bia btul2. :D

5 comments:

D.I.T.T.O said...

mcm kenal je seat kat secret recipe tu..
haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha, kenal ke?

Mohd Aizuddin said...

weh asal kau ta ajak rose aku kuar skali ha?? huhh

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

weh hellllooooo , aku dh ckp kn aku x baik dgn rose . xde makne aku ajak die

pinkacidic said...

nak ekot ;((