FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, February 20, 2010

2nd week of final examination

1. chemistry 1 - 3 hours
2. physics 1 - 3 hours

ha amik kau , sume nk 3 hours je lame2 duk dlm hall exam mmg bole tebakar bontot sekali dgn kepale , HAHA. sabtu, ahad, isnin smpai lah khamis pg, hari utk memerah otak study chemistry and physics. go go go ! pdhal byk je kot main. wuwuwu. ha, ni ms yg br yg telah diubahsuia oleh zama :

1. chemistry 1 - 2 hours
2. physics 1 - 2 hours and 15 minutes

ha ha ha dont say anything , bkn hebat dan bukan jugak tak hebat sgt, ala ala average la gitu kn, go go power rangers ! HEHE dh ape pulak aku merapu meraban ni :D
utk pengetahuan kalian dan kailan , zama dah berade di rumah pun. dan sekarang musim cuti sem 2, YEEEHAAAAAAAAAA !

p/s ; selamat bercuti kawan kawan :))

2 comments:

D.I.T.T.O said...

xhabis2 excited cuti die..haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

u jeles ! haha