FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, February 12, 2010

1st week of final exam

1. paper english level 5 - 3 hours
2. paper arabic level 2 - 2 hours
3. paper understanding islam - 2 hours

tp kan kawan kawan, sume mase yg diberi tu telah dipendekkan oleh zama. so, jadinye mcm ni pulak ,

1. paper english level 5 - 2 hours and a half
2. paper arabic level 2 - 1 hour
3. understanding islam - 1 hour

HAHAHA ni sebenarnye sume sbb dah lost idea nak jwb ape, so, blah mcm tu je lah. pening2. tensi pun ade. rase nak terjun bangunan kc ni smpai tgkt bawah jatuh bersepai kepala , wawawa
takpe lah kawan kawan , yg dah lps kite ucapkan BYEBYE , yg nak dtg ni, kite ucap HAIHAI paper chemistry and physics =D (mampos la aku haprak tak baca lagi) -.-'