FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, February 20, 2010

2nd week of final examination

1. chemistry 1 - 3 hours
2. physics 1 - 3 hours

ha amik kau , sume nk 3 hours je lame2 duk dlm hall exam mmg bole tebakar bontot sekali dgn kepale , HAHA. sabtu, ahad, isnin smpai lah khamis pg, hari utk memerah otak study chemistry and physics. go go go ! pdhal byk je kot main. wuwuwu. ha, ni ms yg br yg telah diubahsuia oleh zama :

1. chemistry 1 - 2 hours
2. physics 1 - 2 hours and 15 minutes

ha ha ha dont say anything , bkn hebat dan bukan jugak tak hebat sgt, ala ala average la gitu kn, go go power rangers ! HEHE dh ape pulak aku merapu meraban ni :D
utk pengetahuan kalian dan kailan , zama dah berade di rumah pun. dan sekarang musim cuti sem 2, YEEEHAAAAAAAAAA !

p/s ; selamat bercuti kawan kawan :))

Friday, February 12, 2010

1st week of final exam

1. paper english level 5 - 3 hours
2. paper arabic level 2 - 2 hours
3. paper understanding islam - 2 hours

tp kan kawan kawan, sume mase yg diberi tu telah dipendekkan oleh zama. so, jadinye mcm ni pulak ,

1. paper english level 5 - 2 hours and a half
2. paper arabic level 2 - 1 hour
3. understanding islam - 1 hour

HAHAHA ni sebenarnye sume sbb dah lost idea nak jwb ape, so, blah mcm tu je lah. pening2. tensi pun ade. rase nak terjun bangunan kc ni smpai tgkt bawah jatuh bersepai kepala , wawawa
takpe lah kawan kawan , yg dah lps kite ucapkan BYEBYE , yg nak dtg ni, kite ucap HAIHAI paper chemistry and physics =D (mampos la aku haprak tak baca lagi) -.-'

Tuesday, February 2, 2010

girls days out, yeehaaa

friday morning, carik makan kat jaya one. secret recipe jadi target sbb there's no water in uia. kalo ade pun, cafe cm pnuh je and food sume YUCKS! =( so, 4 gadis ke jaya one. zama, puterk, shazlin and naim. WEET WEET..... tesengih kat pacek guard uia. haha. dan smpai lah kami ke jaya one dgn jayanya :D


so??? habisla story on friday. tp tp, my physic's quiz agak bad sbb tibe2 blurr pdhal study dgn jayanye :(( after quiz fizik, blk rumah naik train je :(
pada hari sabtu pagi, got a msg from puterk. 'zama nak ikot tak gi shopping kat mid?' so jwpnnye mestila ye kn. bgn pg sambung msj dgn nel kat bilik mama. then, org yg psg langsir and cadar katil bilik zama pun dtg utk memasang. lps tu, terus gi mandi and gerak ke mid. :)
smpai saja mid, yeeehaaaa ! ronggeng girls ! go go go! hantu shopping bertemu hantu cerewet= hantu beli belah. HAHAHA



dh terase mcm model bontot tonggek pulak dah. HAHAHAH



so, at last, smpai jugak bdk2 ni ke kota warisan umah zama :)) SELAMAT DATANG KAWAN KAWAN =) mereka bermlm di rumah zama. dan bilik zama jd sgt mcm tongkang pecah ! HAHA tp takpe, zama tak kesah. happy dgn kehadiran bdk2 ni :))
p/s : lainkali plan nk merewang bia btul2. :D