FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, January 6, 2010

green day !


ha ape korg tgk tgk? mesti mcm heran kan kenape sume hijau ni? hahha ceritenye mcm ni. hari rabu 6th january 2010 ialah hari hijau kat cfsiium PJ ni. so, dgn perasaan yg tak berape nak ade perasaan ni, zama pun pakai je la baju hijau atas cdgn nana tersyg. HEHE and mlm td nana dgn baik hatinye tlg gosok baju kurung zama dan tudung. weet weet ! cintalah kau nana. hehe. ok ok back to the topic , so ini classmates yg berbaju hijau pd hari ini. bole thn ramai jugak yg support. ni aktiviti begamba slps selesai buat experiment BUSUK vaporisation ethanol buthanol pentane acetone buthanal. buthanal la plg busuk haprekkk , nk tekua anak tekak bawu. HAHA

ni apekehal nye yob? HAHAHA. sbnrnye empat2 tgh malu ni sbb classmates laki kitorg tgh pndg ape yg kitorg buat especially din. HAHA. kitorg nk posing bangang bangang skit tp terjadi. so kitorg berdiri lps tu trus tercangkung mcm tu. HAHA mcm nk terberak pon ade kn? :P

tu hujung kanan baju purplr tu ade makhlus tinggi muncul, HAHA mira namenye. sebok je nk snap jugak gamba dgn group zama. shazlin sorg je berbaju biru. kalo hijau, mmg superb ah group chemistry experiment utk harini. HEHE gamba sblh tu tak tau la ape mslhnye. hyper sgt kot. HAHA. mlm ni kne tutup lampu kul 8 smpai 8.05. support bumi yeahh yeahh ! hehe.
p/s ; kat lab jgn buat kecoh cm kami :P

2 comments:

Aqmar Ismail said...

i pun pakai baju hijau that day! :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha, pegi amik gule2 x?