FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Monday, December 28, 2009

stalker weet weet

ha ape nk story ni ? mule2 kite jgn story lg psl cite stalker ni. kite cite bwh2 skit. hoho. harini class kul 9 physics. plik btul harini mcm mane zama bole nantok dlm class physics, pdhal smlm tito awal jugak kn ditto ? HAHA. lps tu pegila class chemistry. ha amik kau blaja chemical bonding yg ms skula menengah. tp yg ini lg serabot jiwe, yg ms skula punye snang goreng kacang buncis je , HAHA. lps stgh jam blaja chemical bonding, ya itu DIAAAA zama tito lg. HAHA. lps tu, time madam suroh buat soalan die bg trus bgn and jwb. cewahhh hebat jugak sbnrnye sbb tgh2 tito trus bgn bole jwb soalan, HAHAH. bengong je kau zama

ni gadis2 yg rapat dgn zama kat class. ade la lg 2 3 ekor tak termasok dlm gamba ni. sorry ye kalian. hehe

HA sudah3 , kite tgk aktiviti ptg zama dan nana di dlm bilik pulak

MAK DAN BAPAK LAPTOP ! ape kate korg lihat gamba ni? comel kan ? hahaha. ni aktiviti ptg sbb nana die nk edit gamba2 die gune adobe photoshop jd die gune lappy zama. mcm2 die kerjekn gune lappy zama, pastu lappy die pulak. haha. dh mcm busy woman.


NI AKTIVITI DI MLM HARI LEPAS QUIZ 3 CHEMISTRY.

ha ape ape ? ni la keje kitorg lps jwb quiz. org kate release tension lah katekn, hehehe. mkn chicken chop, mee goreng pedas, french fries satu bakul ! HAHAHA. go go go mkn lg smpai gemok ye zama , weet weet. haha. act, ms ni naim tgh stalker someone. naim yg hujung skali blah kanan, bkn yg sblah zama tu ye, itu puterk. HOHO. abg 2nd year student menjd pilihan pd mlm ini. asalnye abg tu ialah bdk yg geng2 puterk interview kitorg ada task english haritu. pastu si naim ni berkenan pulak. katenye hensem dan comel. mmg ponn. HAHA. ni amik2 gamba ni sbnrnye abg tu ade kat blakang puterk. shazlin yg tukang amik gambanye. go go go sherlock holmes tonite ! HAHA. ha lps mkn2 and tgk abg2 tu blah, kitorg pun follow je smpai la kt dpn plaza. naim siap nanyi2 lg lagu dan sebenarnya. ngeng ! AHAHA tp sumpah lawak gila td. mcm2 lah yg terjadi lps quiz chemistry ni. ni sume akibat tekanan melampau. haha :P

p/s ; nk stalking org hati2 tau, jgn smpai kantoi. hehe

7 comments:

D.I.T.T.O said...

awal ea tido..
tah lupa la pulak..
haha..

lappy zama yg besar ke yg kecik ea??

stalking is not good..
skodeng is better..hahaha

fee.daa.oh said...

haha....zama tak blnja daoss.makan pun?? nak jgk jgk..aha..::)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ditto ; nyanyok ah u ! teke a mane satu lappy i n nana , haha

daoss ; xckp nk join mkn, xblanje la. hehehe

fee.daa.oh said...

haaha......ok nnti daos..nnk makan daoss bgtau zama haha!!!

saifuddin hashim said...

boo vaio.. booo...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha sepul sebok ! :P

daos, nk mkn msj je zama. haha

pinkacidic said...

katil aku ;((