FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, December 23, 2009

sape gelak nampak gigi , hilang tenaga batin ?

HAHAHA , mesti korg mcm tertanye2 kenape topik kali ni ialah "sape gelak nampak gigi, hilang tenaga batin". alkisahnye begini , pg2 buta bgn pegi class physics yg sepatutnya takde pun harini. tibe2 je sir nk buat class. so, pegi je lah. wee~ lps tu jam 9 pg, ke class chemistry . dlm class tu , dh lentok2 nantok. gula gula RICOLA takde effect pun ? sedih.... tak phm ape yg madam ajar. isnin dpn dh nak quiz. kene bg berjaya ni kali ni. WAHAHA . ok2 kembali ke topik asal . lps habis je class chemistry , zama ke klinik utk amik ubat mata bengkak dan ketumbit. doktor gatai pegang muke zama. HAHAHA . ok2 lps tu dpt ubat antibiotik yg byk gile and die suroh habiskan, then dpt ubat mata. ish3. leceh ! HUHU. kemudian, perjalanan ke class fim bermula. go go go ! AX205. WEET WEET. msk2 je ustaz dh ade. pastu perli2 sbb smlm zama tak dtg class. haha. takpe2 sambung cite psl topik kite di atas. ceritanya begini. seorg bdk lelaki yg tak dikenali namenye menyoal ustaz "ustaz, nafsu ade byk jnis eh? ni kat buku ni ade tulis 4 jnis. cube explain skit". ha dan kemudian ustaz pura2 tak tahu. ceyt , pdhal die tahu. HAHA. 5 minit kemudian die cerita. nafsu plg teruk ialah NAFSU AMARAH . kedua tah ape dan smpai la yg keempat. ustaz kate sape yg ngaku diri die takde nafsu maknenye die bkn manusia. HAHA. so dan2 la sume nk ngaku ade nafsu tp nafsu yg mana satu tu kn? HAAAA itu yg menjd tanda tanya tu. HAHAHA. beberape ketika kemudian, ade seorg lelaki lg menyebut "USTAZ ! SAPE GELAK NAMPAK GIGI, HILANG TENAGA BATIN" . entah kenape ayat itu diajukan msh menjd persoalan di kepala kami semua. HAHA. lps tu sume gelak cover2. slps hampir sejam lbh berckp mengenai topik syirik, kami pun menyambung kpd topik nafsu dan tergelak terbahak2 mcm byk kahak. HAHAHA. lps tu once again ustaz sbut ayat di atas tu ! habis satu class riuh rendah. ape nk jadi la ni. ustaz dan anak murid same gila. HAHA. seronok bkn, bila dpt ustaz yg sporting dan cool ? :) ok sudah3 !
KITE CONTINUE CERITA PD JAM 2 PTG DI CLASS LISTENING & SPEAKING PULAK YE.

harini tugasan yg perlu dibuat ialah presentation ttg interview yg kami buat smlm tu. zama's group present last sekali. HEHEHE. saje kasi gempak. tp ms nk psg kat projector , tibe2 bende yg tak diingini berlaku. projector tak dpt pancarkan gamba dr laptop vaio puteh kesygnku ini. sob2... :'( tapi tak mengapa , dgn bermcm ikhtiar yg zama buat, akhirnye zama decide utk tunjuk through the laptop je, tak pyah la gune projector kn. lgpun speaker ade. kuat gila suara zama gelak dlm video tu. HAHA. tididididiiit.................. habis present. HEHE. then ade la beberapa comment dr classmates and miss hartini. HEHE. presentation terbaik harini ialah dr zama and the geng ! cantekkk lah ! HAHAHA. before presentation dijlnkan, ni aksi kami yg bengong dan poyo skit =P

ha amik kau ! ni video saje main2 dlm class td. class gulap gelita. HEHEH
p/s ; sape rase nak merapu, baik merapu je. :P

2 comments:

D.I.T.T.O said...

nak kena doktor tu eh..haha..
ske ati je pgng..muka lak tu..

laptop vaio tu mahal sgt..
projektor pun malu nak tyang gmbar..
hahaha..

anyway mata dah ok ke??

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha , apsal ? u jelos dgn doktor tu ya?
sbb u tak dpt pgang , u dpt tarek hidung i je , HAHA

helo ???? laptop vaio mahal ? manede , murah bese2 je kot , ish3

mata x ok lg. still skt n merah skit2 .