FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, December 22, 2009

mate bengkak !

hai kwn2 , harini, alkisahnye mate zama bengkak tibe2. bgn pg kul 9.20 nk pegi class arab. so pegi la ke class. smpai2 class ustaz dh mengajar, HEHE. beberape minit lps tu, mate zama sakit. entah la kenape. rase cm mate ni kne tekan. SAKIT SGT ! tp takpe lah, teruskan je class arab mcm biase. jam 12 lbh tgh hari, zama pegi bli mknn dan pulang ke bilik. lps mkn, tito jap. around 1.45 tgh hari, bgn tito tgk2 mate dh bengkak. so, zama pun msj la farina bitau tak pegi class fim today sbb tak tahan mate skt. then i continued to sleep again. sdar2 je dh pukul 4 ptg. and bgn2 je ade msj from enginius suroh jage booth. STUPID ! i've told u that i'll take turn kat booth tu on thursday, not tuesday. ckp tak serba bikin. information bg tak btul. then dgn panas hatinye, zama pun sound la blk kn. sound sound sound dan sound , akhirnye die cume bls "affirmative". itu menganjeng ke takot ? HAHHA. lantak lah, yg penting padan muke kau. :D ptg kul 5 pegi class dgn berkaca mata. sume heran apsal minah mate bulat mcm ikan buntal ni pkai spectacles tibe2 kn? HAHAHA, haaaaa , sbbnye mate zama skt la ! HOHO. mlm ni lg, ada class physics. caim sorg je tak dtg rasenye sbb die ada class chemistry. after class, zama and the geng pegi ambush some brothers and sisters kat uia ni. HAHAA. actually, tu utk our presentation utk listening & speaking class. topic yg kitorg kne soal ialah WHAT CHARACTERISTICS IN A GIRL THAT U WANT TO BE UR FUTURE WIFE? haaaa , jwbla kwn2. kami record muke sekali tau. hahaha. kesian diorg ni yg kne dgn zama and the geng. tp kn....... ape2 pun mate zama harini sgt sakit. dan naseb zama pd hari selasa 22 DISEMBER 2009 ni mmg malang. mcm2 berlaku. sedih. :'(
p/s ; korg lainkali jgn intai org berak tau kalo tak nak mata ketumbit. HAHA

4 comments:

D.I.T.T.O said...

dah u kuat intai org berak..padan muka! hahaa..
xpe2, sabar dapat pahala..ramai org syg org sabar termasuklah......................jeng3..haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ha itula alkisahnye. seronok tgk org berak tau. skali dgn muke2 die. hahahaha . org saba? sape? i? mmg sume org syg i. u je x :P

D.I.T.T.O said...

oh..memang xsyg pun..malas..haha..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

o yeke ? takpe2 , i dh tau dh .