FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Sunday, December 27, 2009

glamorous

ye kwn2 kenapa topik kite hari ini glamorous ye ? sbb harini zama ke kenduri kawen umah kwn mama di anggun kota emerald, rawang. weet weet ! umahnye lawo design. tp dlmnye biase saje. tp okla :DD tp rawang panas. lps exam FIM pg td, along dtg amik utk ke kenduri. well, zama pkai bju yg diberi oleh aunty ros. bj liplap liplap bling bling , HEHEH . tgk dlm gamba mmg tak nmpk glamor , tgk la dpn2. mcm mak datin dh aku. HAHA , ha tgk tgk gamba2 yg tak bape byk ni.
pengantin pengantun di atas bj wane hitam , anggun wowowowow :p
yg 4 ekor kat bwh ni anak dara pilot2 MHS. HEHE. dr kiri KAK ATIN, KAK BELL, KAK ANIS, KAK MANJE. haha tibe2 nk jugak kak manje. takde lah, MANJE saje ok ! diorg sume dh berumur 20 thn dh nk msk 21, zama br 18 weet weet muda lg. haha.

ha lai lai lai promote kak angkat dgn kakak ipar. yg bj kuning oren tu tak bole la nk lai lai sbb die tu payah sikit , HOHO . manje tinggi dr kak anis , HOORAYYY ! jgn mrh yeeee :D (buat muke comel smbil kedip kedip mata ni) kak ira prut dh bobonch maksudnye boncet , hehe. dh bape bln tah , due date nak beranak bln 3 nnt . dh tak lame dh zama nk jd macek. tp anak along tak bole panggil zama macek. never never ever ! so panggil la aunty manje , kehkeh. tak sedor diri dh nk msk 19 thn . 25 nnt dh nk kne kawen kalo ade org nak la, kalo tak nak no hal je bole je membujang smpai tua jaga mama jaga abah lg best dpt pahala kan :)) ish ape melalut ni , kembali ke pd topik asal ye. lihat gamba seterusnye..

ni saja la ni kaco pengantin mkn pdhal tringin tgk lauk pengantin , rakus btul nk mkn je keje kau zama . bdn leper cmtu jugak , apooodaaaaaaaa

ini yg terbaek dr dua adik beradik angkat ni . kak anis pose maut sehhh ! HAHA gamba ni saje pi pecah masok rumah cina mana tah ,dia br beli so cilok masok dlm sbb nak tgk design kat dlm rumah die cmne, kehkeh. kat pintu pun jd kn? :P

mak bapak kami . tgkla ade muke adik kat tgh2 tu. die saje menyibuk je tu. haahahha , papa lan siap tunjuk penumbuk lg kat dia haha
p/s ; kenduri nnt pakai sempoi2 je tau. se'eh je pkai glamour2 ni, hehe

3 comments:

feeqa said...

zama aunti fqa nak pindah emerald rawang nty. rumah dia tegah renovate. Yang kawasan atas bukit sikit. ado pak guard jage :p sebelah rumah om puteh! boleh ngorat hahaha nty fqa turun sana fqa bawak zama :D

D.I.T.T.O said...

sape yg se'eh pakai glamour??
u la org xpun..hahaha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

fqa ; yay yay yay ! nnt bwk tau. nk usha omputeh mana tau bole dpt anak omputeh satu :P rumah yg zama gi ni pun ade pak guard jage. sbb kota emerald ade byk part. yg zama gi tu anggun namenye . hehe

ditto ; biala. u kecoh2 pehal? hahaha. :P jeles org usha i ?