FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Friday, December 11, 2009

digdong dingdong

ha , ni nk cerite seminggu yg lalu di cfsiium. ape kemende tu ? HAHA , itu centre for foundation studies uia. HAHA (bebangge pulak *bengong) :D harini friday kn? ha, friday lps dh start examination week. zama start dgn english pd hari jumaat, arab pd hari sabtu, chemistry pd hari ahad. bapok ah ! direct gile kn ? mmg agak nk pengsan la zama ms tu. tp.... dlm nk pengsan 2x tu, sempat lg pegi meronggeng ke mid valley lps exam arab. kahkah. dan pulangnye ke hostel pd mlm hari. pdhal esoknye nk exam chemistry jam 2 ptg. TIDIDIDIT...... exam pun selesai utk 3 sucject.
hari isnin , segalenye berjln seperti biase. class msh ade and kne pegi. tp zama sgtla mls. tp zama tepakse jugak pegi. HAIH , apa psl byk sgt tapi2 ni? HAHA. isnin tu ade quiz 2 physics. amik kau ! dgn tak studynye. pg2 bute gi class naseb baik sir mohd nor mood cantekkkk punyaaa. die bg bc buku utk 5 minit. HAHA. aku pun bc punye bc. tp pdhal, jwbnye hancur jugak. soalan forces berbelit2. tak gune betul :'( di ptg hari, zama ade 'MARI MENGAJI' ! HAHA , bknlah, actually tilawah class. tp dikire blaja mengaji n tajwid la jugak. tp, zama tak ingat dh name2 tajwid. tau bc je. HEHE, malu2 -.-' ni ha, nk tgk sgt muke zama mengaji dan serius? nah2 , tgk lah :P
HA, tgk2. muke si zama dan kwnnye si puterk sdg blaja alquran. kehkeh. 'marilah mengaji , lalalalala' , ustaz zamri MARI MENGAJI channel 9 tu hensem. agagaga ;)
gamba ni sbnrnye nak bitau, kalo anda tgk btul2 ke lua tingkap, anda perasan tak bahawe suasananye seperti di overseas ? HAHA , actually saje berangan dgn puterk aritu konon2 nk study kat overseas. cewahhh , agagaga :DD

HEHOHHEHOH , tah ape kemende la tu. HAHA , selase mlm ialah preparation nk buat presentation dlm class listening & speaking miss Hartini. tajuknye , EFFECTS OF ALCOHOLISM. tunggang teblk jugak la bontot zama dlm bilik ms tu sbb nk tampal menampal, tulis menulis, lukis melukis sume tu. HEHEH , dan akhirnye siap jugak. tgkla katun2 yg zama lukis. :D lawak lawak
gamba pertama : itu ialah coffin dan ade org sdg menangis di hujungnyee.
gamba kedua : itu ialah gamba menggantung diri kerana gile.
gamba ketige : pembaziran duit.
gamba keempat : tajuknyee ialah effecrs of alcoholism.
gamba kelime : itulah keseluruhannye setelah siap.

HAHA, tak berape nk molek kn ? cincai sajjaaa laaaa . HEHEH

hari rabu ialah hari pembentangan. maafla ditto si dettol , membe i tak record and amik gambo ponn. ini je yg ade. HAHAH
hari khamis, pg2 bute lg zama dh missed class. wakaka. takpela kan , satu class je ponn. HEHE, lps tu class arab ponn ponteng skali. gagaga :D maaf ustaz! ni sume gara2 exam fizik. sumenye dh jd mls. hehe. cewahh , slhkn fizik pulak. kalo sir mohd nor bc ni, mahu nye disembelih zama. aagagag :DD

2 comments:

D.I.T.T.O said...

ouh,,kelakar2..
macam mane la presentation gaknye..
pg kelas pun main camera?
haha..patot r xpaham..
ngaji2!

eyh..u xfollow my blog pun erk,,?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

mainla , sape suoh lecturer ajar nantok2. hohoh

yeke? alamak lupe , hehe