FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, December 24, 2009

booth booth festiven

ha helo hai apa kaba ? HEHE. saje je melalut sat , jgn mrh naaa :P harini kene jaga booth festiven. HAHA. class fizik harini sgt cool. sir mohd nor excited semcm. musykil jugak kenapa dgn die harini. so blaja dan blaja lah smpai kepala sakit. lps habis class kul 4 , trus ke dpn engin dept utk jaga booth festiven. dtg2 je kat situ bknnye ade ape pun. HAHA , ade yg nk register utk jd committee tp tak jd and bemcm manusia lah. tp yg pasti sgt boboboboboSAN ! huh ! takpe lah , at least dpt gak berkenalan dgn committee yg same dgn zama. zukrish dan hafiz. rakan penjaga booth zama. WEE WEE~
dingdong dingdong ! HA tgk la bkn ade sape pun kn ? HAHA , ni saje la ni poyo2 gedik amik gamba sbb nk mskkn dlm blog utk cerita hari khamis. harhar . cube tgk wane bj zukrish dgn hafiz, mcm sepadan kn? hihi , jgn mrh ye :P and gamba seblah tu , tgkla zama. cehhh cehh cehhh konon2 lyn para tetamu yg ada. dgn kaki tekangkangnye , tak senonoh benor pompuan ni. HAHA
p/s ; tlg jgn kangkang dpn org ramai ye , tak senonoh =p

6 comments:

D.I.T.T.O said...

zukrish is my classmate lorh..haha..

selekeh beno duduk terkangkang..haha..
ish3..anak sapa la ni??

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

classmate ape u?

anak capt kamal . hehe

miss yanie said...

ngeng..sjak bile buat keje amal ni?
haih..bek sungguh doe :P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha , sjak kau melangkah kaki keluar dr uia. HAHA takde lah , aku dipakse doh. dhla tibe2 jd org kuat , diorg lantik aku jd assistant headcom ape mende tah aku pun tak tau nama . hahaha , aku dhla pemls gile.

D.I.T.T.O said...

zukrish tu classmate i sem ni..phm??
haha..

yanie..zama mmg lazy girl lah

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sem ni ? class apa ? bkn ke die engin. musykil ni -.-'

cis, kate i lazy girl.huhu