FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, October 21, 2009

lai lai lai !


weee~ this is my first time went to pasar borong selangor since i moved to kota warisan. hehe. why ? because i've been busy studying at UIA pj. cewahhh konon busy kan. haha. pdhal busy playing games. :D today, follow mama to pasar, she asked me to go with her, so follow je lah. woke up early. garu2 mata smpai nk tekuar bola bijik mata ni. sbb tak biasa bgn awal pg since holidayy ni. hehe.

lai lai lai ! beli beli ! Ha , marila beli ikan. byk ni murah murah . mama jadi model ikan kejap. eh silap ! model pembeli ikan lah :D mama ikan mmg melampau la kan anaknye berkate begitu. hihi sorryyy mama :D

sape vegetarian kat sini angkat bontot ?! :P haha. beli la sayur punya la byk tapi tapi , anak die ni bknnye makan sayur pun. zama CARNIVOR ! org mkn org yg mcm dlm hutan kat mana tah namenye. haha :P abg yg jual sayur ni hensoommmmmmm tau , tp muke belagok je . perasan org pndg die la tu . tak heran pun bangg , muke cm abg bole cari 50 kat kedai 5 hinggit. kehkeh :P dh2 cukup2 jgn mengate abg tu , tak baik nnt die tersedak. hoho.
*sekian saja berita hari ini :)

7 comments:

feeqa said...

ikan ikan ikaannn.
i like ikan! haha

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha . u like ikan ? nah amikla ikan sepoloh kilo

feeqa said...

ya i like ikan very2 much!
wah sepuloh kilo? my face gonna turn like ikan soon wakaka :D

saifuddin hashim said...

ikan3! sayur mulah, sayur mulah. hahaha.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha fqa, ok what , face like ikan , hmm i think suhail will like it so much too *if he loves to eat ikan la :D

sepul , apa daaa . u shout IKAN3, but then sayur mulah sayur mulah . takde kne ngene. haha

Aqmar Ismail said...

hahaha org yg jual sayur mmg suka perasan hensem. saba aje laa :P

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

itula , i think soooo . heheh :P