FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Thursday, October 1, 2009

kerja gila :D

pd hari isnin tu jugak 28 sept, tu besday yanie. zama dan roomates buat kad for her :) and on monday tu jugak, zama sponsor chocolate indulgence utk yanie and kami buat surprise utk die. :) ni la kadnye.. simple je.

mmg tak kelaka kn? sbb hari selase keesokan harinye kami ade exam arabic. tp kami still boleh huhahuha lg kat ly smpai jam 12 lbh. haha. blk je bilik, zama dgn nana telentang smbil bc buku arab. wahwah konon2 kami rajin la tu. pdhal tepakse je tu. hehe. pd pg hari exam arab tu, zama tibai saja la. haha. tp senang jugak sbnrnye exam tu. hehe. lps tu, lepak kat u cafe dgn nana, yanie :) kami pun bebincang nk pi jln kat mane kn. hehe. so ade la plannye yg tersndiri :D ni gamba2 kami :) kami pegi holiday :) sejuk bangat.
slpls beberape hari, kami pegi mandi sungai di batu 12 gombak. hehe. ini la die :D
sekian, terima kasih :)

5 comments:

saifuddin hashim said...

adus.

xleh jd ni.

g genting x ajk.

T_T.

saifuddin hashim said...

xletak ke gmba yanie kne buli ngn kite2?

Yayan Yaacob said...

adushhh your hair colour

zaeyen said...

hehe. y my dear ? burok kn ? :D

pinkacidic said...

hey..rindu