FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Wednesday, October 21, 2009

lai lai lai !


weee~ this is my first time went to pasar borong selangor since i moved to kota warisan. hehe. why ? because i've been busy studying at UIA pj. cewahhh konon busy kan. haha. pdhal busy playing games. :D today, follow mama to pasar, she asked me to go with her, so follow je lah. woke up early. garu2 mata smpai nk tekuar bola bijik mata ni. sbb tak biasa bgn awal pg since holidayy ni. hehe.

lai lai lai ! beli beli ! Ha , marila beli ikan. byk ni murah murah . mama jadi model ikan kejap. eh silap ! model pembeli ikan lah :D mama ikan mmg melampau la kan anaknye berkate begitu. hihi sorryyy mama :D

sape vegetarian kat sini angkat bontot ?! :P haha. beli la sayur punya la byk tapi tapi , anak die ni bknnye makan sayur pun. zama CARNIVOR ! org mkn org yg mcm dlm hutan kat mana tah namenye. haha :P abg yg jual sayur ni hensoommmmmmm tau , tp muke belagok je . perasan org pndg die la tu . tak heran pun bangg , muke cm abg bole cari 50 kat kedai 5 hinggit. kehkeh :P dh2 cukup2 jgn mengate abg tu , tak baik nnt die tersedak. hoho.
*sekian saja berita hari ini :)

Thursday, October 1, 2009

kerja gila :D

pd hari isnin tu jugak 28 sept, tu besday yanie. zama dan roomates buat kad for her :) and on monday tu jugak, zama sponsor chocolate indulgence utk yanie and kami buat surprise utk die. :) ni la kadnye.. simple je.

mmg tak kelaka kn? sbb hari selase keesokan harinye kami ade exam arabic. tp kami still boleh huhahuha lg kat ly smpai jam 12 lbh. haha. blk je bilik, zama dgn nana telentang smbil bc buku arab. wahwah konon2 kami rajin la tu. pdhal tepakse je tu. hehe. pd pg hari exam arab tu, zama tibai saja la. haha. tp senang jugak sbnrnye exam tu. hehe. lps tu, lepak kat u cafe dgn nana, yanie :) kami pun bebincang nk pi jln kat mane kn. hehe. so ade la plannye yg tersndiri :D ni gamba2 kami :) kami pegi holiday :) sejuk bangat.
slpls beberape hari, kami pegi mandi sungai di batu 12 gombak. hehe. ini la die :D
sekian, terima kasih :)