FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Saturday, September 19, 2009

8 jam yg pjg :D

ok2 ni nk story ni . smlm kn betolak nk blk kg. sbnrnye, perjlnn pulang ke penang bermule pd jam 12.15 pg bute td. haha. dan kami smpai ke penang pd jam 8.30 pg td. lame gile kn ? haha . kebas kot bontot dlm kete. sbbnye jln jem. spjg jln kete byk and gerak perlhn. huhu . sahur pg td kat simpang pulai. kat kdai mamak tepi jln je. zama tak dpt mkn byk pun . nasebla tak pose . hihi . ;) so td ms smpai2 umah maktok, zama pesan kat mama bli roti nnt ye kalo jupe . lps tu mama blk dr kua, dptla zama mkn roti. hehe. best ! :D skang ni zama kat hotel najmir. zama tito kat sini sbb kat umah maktok terlalu padat dgn org . tak sanggup lah zama . hehe . dan ini la perjlnnye .. tak byk pon :D

ini ketike di petronas. diorang nk smayang suboh . zama melihat saje sbb *ehem2 ;)
ini setelah smpai di rumah maktok. yg kicik kat zama tu namenye tisya. anak kak yong. yg gamba sblah ni, nana namenye. mcm name nana roomate kesygn zama ! hihi :D die anak kak ana.
sekian utk hari ini . terima kasih :)

8 comments:

zatros said...

umah maktok awak penang katne?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kat juru.

zatros said...

Ooo.. kat auto-city tu kan? haha..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

a'ah kat autocity. tp dlm skit. dkt2 dgn taman cendana kalo xsilap. tp lg dlm. nape?

zatros said...

xde pape.. saje jer tanye.. slalu lalu je situ.. nampak meriah kat situ.. terang benderang.. ngan mcD nye lg.. haha..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

haha. org penang ke?

zatros said...

kampung maktok gak.. kat prai.. tp dah xde sape dah.. so, tmpt gather kat umah makcik kat bayan lepas.. slalu balik sane chill2.. haha..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

laaa, patutla. sekampung rupenye. haha