FAVOURITE WORDS TO REMEMBER.

'A Fool Loses Tomorrow, Reaching Back for Yesterday'

Tuesday, September 22, 2009

1st and 2nd of raya .

mls nk cerite. tp ni la gamba2nye di raye yg pertame :)

so, ini la family2 zama :) seronok raya thn ni. tibe2 je sepupu sepapat jd happening mcm ni :D so, enjoy la kn. bj raya ni mmg panas. pukul 12 tgh hari, zama blk hotel trus tuka baju. wahaha. pukul 2 ptg dtg blk umah maktok dgn bertshirt sbb dh tak tahan panas. sorry mama :D
dan ini pule pd raya ke-2 iaitu pd family day keluarga tok hashim. die tu moyang zama :)

ini la yg terjadi bile dh lame tak jupe kn :D and for the 1st time family2 kami sgt happening. maybe sbb sume dh besa and ade identiti masing2. tp family zama mmg sgt havoc dan bangang sekali. haha. itu mmg tak dpt dinafikan. sbb tiap kali blk kg, hanye kitorg saje yg membisingkn rumah :D bahagienye kami sekeluarge. family dr 7 org dh jd 8 org sbb ade kak ira (bini along). lps ni maybe angah and fahmi. so kite wait and see. family zama akan jd 12 org suatu hari nnt. haha. so tata kalian ;) terima kasih kerana membace dan melihat. :) mmah !

1 comment:

miss yanie said...

manje!!

comey gle korg....

nak join!!

rindu r kat family ko